logo

Cattery Calvencade Cats

Siamezen en Oosters Korthaar

 

Helmond, Nederland

Alle kitten foto's van onze kitten uit 2011,2012,2013 en 2014 kun je hier zien.

 

foto van Klaas van der Heide.foto van Klaas van der Heide.foto van Klaas van der Heide.

 

Wij hebben weer kittens gekregen van onze Pepper en Eragon. Het zijn er 3 geworden in de kleuren ebony, lilac point en blue point.

De Ebony kater is al besproken, De lilac point poes is in optie en de blue point poes is nog beschikbaar. Dus ben u op zoek naar een lief en leuk kitten dat goed is gesocialiseerd neem dan contact met ons op. Onze kittens zijn alleen beschikbaar voor mensen die ze een blijvend thuis willen geven. Er mag een keer een nest mee gefokt worden waar wij u dan graag bij helpen.

Wilt u de nieuwe verzorger worden van de nog beschikbare kittens neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Dat kan per mail of telefoon.


telefoon: 06-20895367 / 0492-592077
mail
k.vanderheide@calvencadecats.nl

Fokkers die een kitten bij ons willen kopen leggen wij geen beperkingen op. Natuurlijk hebben wij wel een aantal wensen. Deze zullen we natuurlijk met u bespreken.

Wij leggen geen beperkingen op aan kopers van onze kittens. Wilt u een nest bij een kitten van ons dan zullen wij u helpen dit te realiseren en begeleiden tot en met de stamboom aanvraag en verkoop van de kittens.

Al onze kittens worden verkocht met een garantieovereenkomst.  De nieuwe eigenaar krijgt een gezondheidscertificaat en een volledig ingeënt kitten met een europees paspoort en Mundikat stamboom. Op verzoek sturen wij u een voorbeeld van onze overeenkomst per mail.  

Omdat wij veel vragen krijgen of de prijs van een kitten willen wij een richtprijs noemen. Onze kittens worden aan liefhebbers verkocht voor 600 - 650 euro.

      

Meer informatie kunt u krijgen via:
telefoon: 06-20895367 / 0492-592077
mail
k.vanderheide@calvencadecats.nl 

 

Onze katten in de huiskamer op de krabpaal

Onze katten leven samen met ons in ons huis. Op hun krabpaal ziet u rechtsboven Freya  met daarnaast Beauty. Onder Freya ligt T'Pol met naast haar Thera.

Omdat zij gewoon samen met ons wonen hebben wij ook lieve gesocialiseerde kittens die niet opgroeien in kooien! Ziet u dit bij een andere fokker wel. Koop daar dan geen kat!. Een kat heeft ruimte en gezelligheid nodig om zich happy te kunnen voelen.

Lees hier verder voor een aankoopadvies.

 

 

 

 

 

Calvencade Cats Mara met haar vriendje Tijlfoto: Familie Krijger riske en mila foto Famile de Boer

Onze kittens zijn mensgericht opgevoed en  gewend aan kinderen. Mara en Tijl zijn beide moe van het spelen met elkaar en liggen lekker samen te slapen.  Rinske en Myla samen op de bank. Lekker bij elkaar liggen. Het is altijd vertederend om te zien hoe snel onze kittens de harten van kinderen weten te winnen.

 


                                 

Op de foto Calvencade Cats Oenas siamees cream tabby point.

Wilt u onze vorige nesten zien? Klik dan op de foto hiernaast.

 

 

 

 

 

 

Ons E-mail adres: Calvencade Cats

Created by Klaas van der Heide 1999

Last update  4-1-2017

Contact the Webmaster

back home