Cattery Siau Tsj'oe

Siamezen in Rood en Creme

crusader

Wereld Kampioen 1996 Siau Tsj'oe Red Crusader (32a)

Door: Pr. Siau Tsj'oe Jumping Jack Flash (24), Uit : Siau Tsj'oe Red Anouschka (32a)

Geboren: 17-04-1995, Stamboom: FE.L 94.Si.031.2

Fokker: Adrie Keers, Eigenaar: Henk Keers

 

Cattery Siau Tsj'oe is trots om u mede te delen dat zij een groot succes hebben gehaald op de wereldtentoonstelling op 7 en 8 april 1996 te Arnhem. Onze kater Siau Tsj'oe Red Crusader heeft daar zijn wereldtitel kunnen behalen. Hij werd daarmee de eerste Red point kater die de Fife wereldtitel behaalde.

Wij hebben altijd geloofd in Crusader. Wij hebben hem gefokt met veel geduld en het zorgvuldig kiezen van de juiste bloedlijnen. Het is voor ons een groot plezier om niet alleen hem te mogen verzorgen maar ook zijn vader Pr. Siau Tsj'oe Jumping Jack Flash (24) , die nu bij onze dochter Cynthia leeft. De moeder van Crusader, Siau Tsj'oe Red Anouschka (32a) is een volle zus van onze Eur.Gr.Int.Ch. Siau Tsj'oe Cream Applejack. Zij is voor ons nog steeds een van de beste fokpoezen.

Wij bedanken iedereen die ons geholpen heeft met het bereiken van dit geweldige resultaat. Speciale dank gaat uit naar Martine Bureau die ons met Eur. Ch. Pendlemist the Shogun, de grootvader van Crusader, zeer veel geholpen heeft.

Crusader kan gezien worden als een doorbraak in de type verandering van de siamees van vandaag. Onze katten hebben hem in hun stamboom. Ook wij hebben een Crusader gefokt. Hij leek sprekend op zijn beroemde grootvader. Hij is de reden dat wij nog steeds verliefd zijn op deze kleur. Kijk ook naar onze eigen resultaten met het fokken van rood en cream.

 

Ons E-mail adres: Calvencade Cats

Created by Klaas van der Heide �1999

Last update:13/08/09
Contact the Webmaster

 backhome